Waarom kiezen voor DolBa staffing?

01.

De Filipijnen zijn een meertalig land: zowel Tagalog als Engels zijn officiële talen en alle juridische documenten en contracten zijn in het Engels geschreven. Dat maakt alles eenvoudig te begrijpen voor outsiders en ook voor u.

02.

Het onderwijs op de Filipijnen is gebaseerd op het Amerikaanse systeem: elementary school, high school, college, university. Het onderwijssysteem is over het algemeen goed en vanaf college-niveau is de voertaal op school Engels.

03.

Net als in de Verenigde Staten heeft de kwaliteit van de scholen een grote variëteit: sommige scholen zijn echt onder het gemiddelde en sommige scholen hebben een goede naam en faam. DolBa weet dit en voorkomt dat u de verkeerde richting kiest.

04.

DolBa heeft een eigen selectiebedrijf op de Filipijnen. Dat maakt het werken met de instanties, die het papierwerk regelen, een stuk gemakkelijker. Wéér een zorg minder voor u....

05.

DolBa is bekend met de procedures om alle papieren te regelen om mensen uit de Filipijnen te laten overkomen. In Nederland zijn we verbonden met een bedrijf dat het Nederlandse deel van alle papieren regelt. Het resultaat? Geen problemen voor u!