De juiste mensen op de juiste plaats

Applicant

De juiste mensen op de juiste plaats zijn de sleutel tot succes van uw bedrijf. Uw klanten vertrouwen erop dat u aan hun behoeften en verwachtingen voldoet en dat is waarom ze zaken met u doen en niet met een ander bedrijf. De kwaliteit van uw mensen is de kwaliteit van uw bedrijf.

DolBa staffing helpt u bij het vinden van de juiste mensen voor uw bedrijf. De Filipijnen hadden altijd een goed opleidingsniveau, gebaseerd op het Amerikaanse systeem. Banen op dit gebied zijn echter moeilijk te vinden in dit land. De eigenaren van DolBa waren al langer werkzaam op het gebied van relocatie van Filipijnse werknemers, maar de tijd was nog niet rijp voor het plaatsen van mensen in de IT-sector. Nu is de economische recessie ten einde en dat is het startsein voor activiteit.

Guys
Working

Hoe werkt het?

U geeft ons uw vereisten voor de functie die u wilt invullen. Onze mensen nemen contact met u op voor meer informatie (indien nodig).

We zullen een eerste selectie maken van mensen die geschikt zijn voor de functie en een eerste gesprek met hen hebben. Na het eerste gesprek zullen we de mensen aan u voorstellen.

U kunt zich vrij voelen om vragen te stellen, een interview op webcam te houden, een testopdracht te laten maken en alles wat u belangrijk vindt. Als u een of meer kandidaten hebt geselecteerd, kunt u zelfs besluiten om naar de Filipijnen te reizen voor een persoonlijk gesprek en uw definitieve selectie te maken.

U neemt de beslissing; wij laten het gebeuren!

Na uw beslissing gaan we aan de slag met de feitelijke plaatsing van de werknemer in Nederland: we regelen alle papieren op de Filipijnen en zorgen voor alles in Nederland. Gemiddeld duurt het ongeveer 2 tot 3 maanden voordat uw nieuwe medewerker in uw bedrijf aanwezig is.

At work